Biler

Introduktion

I systemadministrationen under Tids- og udgiftsregistreringer -> Biler kan du oprette de biler, der er i virksomheden eller medarbejderes private biler, samt redigere dem, der allerede er oprettet i systemet.

Beskrivelse

Se en oversigt over de biler der er oprettet, opret nye eller rediger eksisterende.

Filter

Øverst på siden finder du filteret, hvor du kan vælge, om du vil se aktive, inaktive eller alle biler. Du ser som standard kun de aktive biler i listen. Du kan også vælge, om du vil se firmabiler eller private biler. Klik på Vis for at få vist dine biler i listen nedenfor.

Biler

I resultatlisten ser du de biler, der passer på din søgning. Du ser navnet på bilen, nummerpladen, ejeren samt om bilen er aktiv eller inaktiv. Ude til højre kan du markere de enkelte biler og i handlingsmenuen vælge at slette eller skifte status mellem aktiv og inaktiv. Klik på OK og handlingen udføres automatisk.

Oprettelse af biler

• Klik på Ny bil
  • Giv bilen et navn
  • Indtast bilens nummerplade
  • Vælg om det er en firmabil eller privat bil. Hvis det er en privat bil, skal du vælge hvilken medarbejder, som bilen tilhører
  • Vælg en standardkørselssats, der automatisk sættes på kørselsregistreringer på bilen
  • Markér om medarbejderen skal kunne ændre kørselssats, når der oprettes nye kørselsregistreringer på bilen
  • Klik på Gem

Se en demo af hvordan det virker her:

Redigering af biler

Du har mulighed for at redigere de biler, som allerede er oprettet i systemet.

• Klik dig ind på den bil, som du gerne vil redigere
  • Så har du mulighed for at rette navnet og nummerpladen
  • Du kan også ændre, om det er en firmabil eller privat bil. Hvis det er en privat bil, skal du vælge hvilken medarbejder, som bilen tilhører
  • Du kan vælge en anden standardkørselssats, der automatisk sættes på kørselsregistreringer på bilen
  • Du kan også markere om medarbejderen skal kunne ændre kørselssats, når der oprettes nye kørselsregistreringer på bilen
  • Til sidste kan du markere, om den skal være aktiv
  • Klik på Gem for at gemme dine ændringer

Hvis du gerne vil slette en bil, skal du klikke på skraldespanden helt til højre ud for navnet.

Specielle bemærkninger

Hvis bilen markeres som privat, vil kørselsregistreringer på bilen blive vist i Indsend/Udskriv personlige udgifter, samt figurere i dataudtræksrapporter og den detaljerede kørselsrapport.