Betalingsformer

Introduktion

Se en oversigt over og opret nye betalingsformer, som du og dine medarbejdere skal bruge, når der oprettes både personlige udgifter og projektudgifter.

Beskrivelse

Se en oversigt over de betalingsformer der er oprettet, opret nye eller redigér eksisterende. I filteret øverst bestemmer du, om du vil se alle, aktive eller inaktive betalingsformer.

Betalingsformer

I listen ser du de betalingsformer, som er tilgængelige ud fra den visning, du har valgt i filteret. Ud for navnet ser du markering af, om medarbejderne godtgøres for betalingerne. Hvis de er markeret med Nej, så ser de dem ikke, når de lægger personlige udgifter ind i systemet. De vil kun være synlige, når der lægges projektudgifter ind.

Fluebenene markerer, om der er truffet et standardvalg for den enkelte udgift. Hvis der ikke er et flueben, så er der ikke valgt noget på udgiften. Hvis du gerne vil redigere, så kan du klikke på navnet til venstre eller på blyanten til højre, som åbner felterne. Husk at gemme dine ændringer ved at klikke på Gem.

Opret betalingsform

For at oprette en ny betalingsform skal du klikke på Ny betalingsform. Her skal du angive et navn samt vælge om betalingsformen

• bestemmer om medarbejderen skal godtgøres
  • skal bruges som standard for personlige udgifter og/eller projektudgifter, når brugerne opretter nye udgifter i systemet
  • skal være standard for import af data

Klik på Gem for at gemme din nye betalingsform.