Installation og opsætning af TimeLog Tracker til Outlook

Introduktion

Lær hvordan du installerer TimeLog Tracker-applikationen til Microsoft Outlook.

Beskrivelse

Installation

Start med at lukke Outlook, da integrationen skal installeres, inden Outlook er startet op. Herefter sker installation af integrationen til Outlook ved at du går ind på menuen Registreringer og derefter vælger TimeLog Tracker-applikationer.

undefined

Hent installationen ned fra TimeLog Outlook-integration.

Start installationen op og gennemfør alle trinene indtil du får en færdigmelding.

undefined

Opsætning

Inden du kan fortsætte, skal du have aktiveret brugeren til at kunne benytte Outlook-integrationen. Dette sker via medarbejderens profil. Søg medarbejderen frem og klik på rediger symbolet på medarbejderkortet.

undefined

undefined

Medarbejderkortet vil du have et afkrydsningsfelt Outlook, som skal markeres før integrationen er aktiv.

undefined

Microsoft Outlook

Start Outlook op og gå ind i kalenderen. Her vil du nu have TimeLogs logo i værktøjslinjen.

undefined

Dette er selve plugin'et. Hvis du klikker på det, vil du få en log over fejl og beskeder fra TimeLog.

Sådan laver du koblingen mellem TimeLog og Outlook

Første gang du opretter en ny aftale, vil du blive præsenteret for et nyt panel, hvor du indtaster dine loginoplysninger. Når alt er indtastet, skal der trykkes på Test settings.

undefined

Hvis indtastningen er korrekt, vil felterne blive grønne, og efter et øjeblik vil du få adgang til registreringspanelet i højre side.

undefined

Sådan registrerer du tid

I registreringspanelet kan du vælge kunde, projekt og opgave.

undefined

undefined

Her er et eksempel:

Teksten i kommentarfeltet tages automatisk fra emnelinjen, og det er den, der bliver lagt ind i din timeseddel. Varigheden af begivenheden vil ligeledes blive sat ind i timesedlen automatisk.

undefined

Hvis du ændrer data på aftalen i Outlook, bliver ændringerne automatisk overført til TimeLog.

Udover tidsregistreringerne bliver også ressourceplanlæggeren automatisk opdateret med de oplysninger, som du lægger på aftalen. Du ser dermed den egentlige belægningsgrad for medarbejderne, og du undgår uventede overraskelser i ressourceplanlægningen.

Specielle bemærkninger

TimeLog Tracker til Outlook er ikke understøttet i virtuelt Windows til Mac, og du kan ikke bruge den til at oprette nye aftaler på din smartphone. Hvis du har oprettet en aftale på din Windows-computer og overført informationerne til TimeLog, vil de blive flyttet med, hvis du flytter aftalen i Outlook på din smartphone.

Microsoft Outlook-integrationen fungerer med følgende versioner:

• Exchange server 2010 og nyere
  • Office 365
Sidst opdateret 31 jul 2020