Installation og opsætning af TimeLog Tracker til Outlook

Introduktion

Lær hvordan du installerer TimeLog Tracker-applikationen til Microsoft Outlook.

Beskrivelse

Opsætning

Inden du kan fortsætte, skal du have aktiveret brugeren til at kunne benytte Outlook-integrationen.

1. Søg efter en medarbejder via Søg medarbejdere-menuen eller Supersøgeren
  2. Klik for at redigere medarbejderen
  3. Markér Outlook under Adgang til tilkøbsmoduler

Installation

Start med at lukke Outlook, da integrationen skal installeres, inden Outlook er startet op.

1. Luk Outlook-programmet, da integrationen skal være installeret, før du åbner Outlook.
  2. Navigér til Registrér-menuen
  3. Klik på Apps til tidsregistrering
  4. Klik på download-linket
  5. Kopiér din URL
  6. Start installationen op og gennemfør alle trinene

Microsoft Outlook

1. Start Outlook op
  2. Gå ind i kalenderen. Her vil du nu have TimeLogs logo i værktøjslinjen. Dette er selve plugin'et, som vier en log over fejl og beskeder fra TimeLog
  3. Klik for at oprette en aftale
  4. Indsæt din URL
  5. Indtast dit brugernavn og password. De er de samme, som når du logger ind på TimeLog
  6. Klik på Test settings. Hvis indtastningen er korrekt, vil felterne blive grønne, og efter et øjeblik vil du få adgang til registreringspanelet i højre side
  7. Vælg Kunde, Projekt og Opgave
  8. Redigér Kommentar, hvis du har brug for det. Teksten i kommentarfeltet tages automatisk fra emnelinjen, og det er den, der bliver lagt ind i din timeseddel. Varigheden af begivenheden vil ligeledes blive sat ind i timesedlen automatisk
  9. Gem aftalen

Hvis du ændrer data på aftalen i Outlook, bliver ændringerne automatisk overført til TimeLog.

Vi har lavet en guide, som du kan læse her. Det kan være, at du skal have hjælp fra din interne IT-administrator for at få det til at virke.

Specielle bemærkninger

TimeLog Tracker til Outlook er ikke understøttet i virtuelt Windows til Mac, og du kan ikke bruge den til at oprette nye aftaler på din smartphone. Hvis du har oprettet en aftale på din Windows-computer og overført informationerne til TimeLog, vil de blive flyttet med, hvis du flytter aftalen i Outlook på din smartphone.

Du kan ikke tilføje opgaver på tilbagevendende begivenheder

Microsoft Outlook-integrationen fungerer med følgende versioner:

• Exchange server 2010 og nyere
  • Office 365

Bemærk, at integrationen endnu ikke er integreret i vores nye ressourceplanlægger, hvilket betyder, at du ikke kan se planlagte timer i Outlook i ressourceplanlæggeren. Det vil i stedet blive vist på dagen for begivenheden i ressourceplanlæggeren.

TimeLogs Outlook-integration fungerer ikke med TimeLogs add-in på Windows på grund af sikkerhedspolitikker. Hvis du støder på problemer, bedes du kontakte din IT-ansvarlige. Add-in'et ligger i Outlook-programmet.

Sidst opdateret 02 apr 2024