Juster fakturerbar/ikke-fakturerbar

Introduktion

Denne rapport anvendes til at ændre om en registrering på medgået tid skal være fakturérbar eller ikke fakturérbar.

Beskrivelse

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge om du vil se kommentarer lavet på registreringen.

Juster faktuérbar/ikke fakturérbar

I rapporten kan du se tidsregistreringer indenfor det valgte filter.

• I kolonnen Fakturérbar kan du se om registreringen er fakturérbar elle ej. Ønsker du at gøre registreringen ikke fakturérbar, skal du fjerne fluebenet og trykke Opdater.
  • Er registreringen allerede faktureret, vil der være et link til fakturaen til højre for checkboksen.

Specielle bemærkninger

Rapporten viser kun tidsregistreringer på medgået tid.