Flexsaldo (alle medarbejdere)

Introduktion

Med rapporten kan du hurtigt skabe et overblik over medarbejdernes tidsregistreringer på forskellige lønkoder (arbejdstidskoder). Rapporten summerer den enkelte medarbejders tidsregistreringer pr. lønkode i en valgt periode.

Beskrivelse

Visning

• Du kan afgrænse rapporten på Afdeling (hvis afdelingsstrukturen er aktiv), Medarbejdertype eller en enkelt Medarbejder fra valglisterne.
  • For at få alle af en type, vælges f.eks. Vælg medarbejder i toppen.
  • Vælg den ønskede periode fra valglisten Standardperiode eller via kalenderikonet .
  • Du klikker på knappen Vis for at fremstille rapporten.

Flexsaldo-rapporten

• Kolonnerne under Tidsregistrering lister den registrerede tid på diverse lønkoder pr. medarbejder. Tallene i tabellen er angivet i centi-timer, og antallet af kolonner under Tidsregistrering kan variere alt efter, hvor mange lønkoder der er benyttet af medarbejderne til tidsregistrering i den valgte periode.
  • Kolonnen Flexværdi lister den registrerede arbejdstid plus tidsregistreringer med gangefaktor fra løntidsstyring.
  • Kolonnen Flexjusteringer viser evt. justeringer af flexkontoen. Klik på timetallet eller som åbner et vindue med information om justeringen.
  • Kolonnen Normtid viser medarbejderens samlede normtid i den valgte periode.
  • Kolonnen Flex viser timeantallet af flexberegningen i den valgte periode.
  • Kolonnen Flexsaldo viser medarbejderens flexsaldo på slutdatoen i den valgte periode.
  • Klik på medarbejdernavnet åbner rapporten Hovedmenu -> Flexsaldo, der viser medarbejderens flexudvikling uge for uge.
  • Aktivering af Visningsmuligheder Vis kolonner uden registreringer medtager alle arbejdstidskoder (lønkoder) i tabellen.