Budget – virksomhed

Introduktion

I TimeLog har du mulighed for at opsætte mål for virksomhedens performance. Budget – virksomhed bruges til at sætte mål for værditilvæksten i forhold til Reg. (DKK), Indtf. (DKK), ekstern % af normtid samt medarbejderens gennemsnitlige timepris. Måltallene bliver sammenlignet med de realiserede tal og præsenteres grafisk i Key Performance Index - rapporten (KPI).

Beskrivelse

Visning af virksomhedens performance

• Under Visning vælger du den Periode, som du ønsker at opstille måltal for.
  • Under Visningsmuligheder vælger du, hvad der skal opstilles budget for: Reg. (DKK)/Indtf. (DKK)Ekstern % af normtid eller Gennemsnitlig timepris.
  • Ved markering af Reg. (DKK) og Indtf. (DKK) vil virksomhedens realiserede tal, for registreret og faktureret timer, blive vist nederst på skærmbilledet for den valgte periode.
  • Klikker du på knappen Vis, opdateres visningen.
  • Under hver måned angiver du virksomhedens måltal.
  • Klik dernæst på knappen Opdater for at opdatere budgettet.
  • Hvis Reg. (DKK) eller Indtf. (DKK) er valgt, kan du folde resultatet ud, for at se alle medarbejdere.