Bogføring – Månedlig

Introduktion

Brug denne rapport til at se den månedlige omsætning fordelt på kunder.

Beskrivelse

Rapporten viser den månedlige omsætning. Ved at klikke på + tegnet foran måneden, kan du folde den ud og se de kunder, der er faktureret i den pågældende måned.

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge om du vil se fakturerede eller indtægtsførte værdier.

Specielle bemærkninger

Denne rapport tager udgangspunkt i registreringernes faktureringsdato og værdi. Dvs. rapporten medtager kun registreringer, der er faktureret.