Betalingsplaner – oversigt

Introduktion

Denne rapport giver en oversigt over dine projekters betalingsplaner i den valgte periode.

Beskrivelse

I rapporten får du listet dine projekter. Ud for hvert projekt, kan du se dets betalinger i betalingsplanen. Du kan ved at klikke på pilen til venstre for projektet, folde det ud og se betalingsplanen på opgaveniveau.

I tabellen kan du se om betalingerne er godkendt til fakturering og om beløbene er faktureret. (Signaturforklaring findes i rapporten)

Rapporten er især god til:

• At få overblik over alle projekters betalingsplaner på én gang.
  • At se om betalingsplanernes betalinger er godkendt og fakturerede.
  • At lave en likviditetsvurdering for de kommende måneder på baggrund af projekternes betalingsplaner.

Rapportvisning

• Vælg de ønskede filtre under Visning.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge at få vist ekstra information i rapporten.
  • Gruppering vælges om betalingerne skal grupperes pr. uge, måned eller kvartal.

Specielle bemærkninger

Nederst i tabellen har du totaler. Til højre en total, der summerer pr. projekt/opgave og nederst i tabellen, tre totaler der summerer pr. periode:

• Total summerer alle betalinger i betalingsplanen pr. periode.
  • Klar til fakturering summerer alle poster i betalingsplanen, der er klar til fakturering pr. periode.
  • Faktureret summerer alle betalinger i betalingsplanen, der er faktureret pr. periode.