Tilføj en ressource til opgaver

Introduktion

Vi forklarer her, hvordan du tilføjer ressourcer til opgaver.

Beskrivelse

Sådan tilføjer du ressourcer til opgaver

Når du står inde på projektet, klikker du på Tilføj en ressource til opgaver.... Herefter åbner et vindue, hvor du kan vælge hvilken afdeling, som medarbejderen skal vælges fra, og derefter vælger du medarbejderen. Bruger I ikke afdelingsstruktur, vil du have mulighed for at vælge mellem ressourcegruppen og alle medarbejdere.

Hvis I bruger TimeLog Skills

Bruger I TimeLog Skills-modulet, kan du søge efter en medarbejder med specifikke kompetencer ved at klikke på Søg i CV-database, som leder dig ind til siden Søg kompetencer. Her kan du vælge de kompetencer, som du har brug for og søge på medarbejdere. Herefter går du tilbage til dit projekt ved at bruge Gå til projektet-genvejen oppe til højre, som leder dig ind i ressourcegruppen, hvor du kan tilføje medarbejderen til ressourcegruppen ved at klikke på Tilføj ressourcer. Herefter allokerer du medarbejderen på de opgaver, som han eller hun skal arbejde på.