Import fra MS Project

Introduktion

Importer dine Microsoft Project projekter til TimeLog.

Beskrivelse

Når projektplanlægningen i Microsoft Project er overstået, kan du med en enkel eksport-fil overføre Microsoft Projects projektplan til TimeLog. Her vælges en kunde og et projektnavn, herefter er det muligt at registrere tid med det samme, da det er muligt at importere ressourceplanlægningen.

Sådan benytter du importfunktionen

TimeLog:

• Hent vores MS Project macro via linket under handlinger øverst til højre.

I MS Project:

• Åben filen MS Project Export Macro.mpt i MS Project.
  • Åben det projekt i MS Project, som du ønsker at overføre til TimeLog.
  • Kør makroen TimeLog_Project_XML_Export, som i MS Project 2007 findes under Funktioner -> makro (Tools -> Macro) og i MS Project 2010 og nyere er placeret i fanebladet Visning -> makro (View -> Macro).
  • MS Project fortæller nu, hvor mange opgaver (opgaver i MS Project), milepæle og allokeringer, der kunne eksporteres til den datafil (XML), som skal importeres i TimeLog.
  • Navngiv og gem datafilen et sted, hvor du kan finde den. Resten af importen finder sted i TimeLog.

TimeLog:

• Udpeg datafilen (og ikke MS Project filen) under Filplacering ovenfor.
  • Tryk Fortsæt.
  • Filen er nu uploaded til TimeLog.
  • Angiv projektets indstillinger .
  • Tryk Importér.

Specielle bemærkninger

TimeLog understøtter projektplaner med fem niveauer per opgaver.

Sidst opdateret 01 maj 2020