Købshistorik

Introduktion

Du finder siden via din personlige profil -> Min TimeLog-konto-> Købshistorik.

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, som har adgang til at se disse oplysninger.
Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring.

Beskrivelse

Du får her et overblik over alle jeres fakturaer, som I har modtaget, samt hvorvidt de er:

• Betalt
  • Til betaling inden en fremtidig dato
  • Forfaldne dvs. at de ikke er betalt, så betalingsdatoen er overskredet

Du kan klikke på fakturanummeret for den enkelte faktura for at få vist fakturaen og dens detaljer som PDF.

Er der spørgsmål til de enkelte fakturaer, så kontakt os på accounting@timelog.dk.