Juridiske dokumenter

Introduktion

Du finder via din personlige profil -> Min TimeLog-konto-> Juridiske dokumenter.

Det er kun brugere med adgang til Min TimeLog-konto, som har adgang til at se disse oplysninger.
Du kan knytte Min TimeLog-konto til en rolle under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring.

Beskrivelse

På siden får du overblik over følgende:

• Kontraktoverblik: Giver dig link til jeres ordrebekræftelse, som I fik, da I valgte at købe TimeLog
  • TimeLogs handelsbetingelser: Giver dig link til en altid opdateret version af vores handelsbetingelser
  • Databehandleraftale: Giver dig mulighed for at bekræfte og/eller læse den gældende databehandleraftale
  • ISAE 3000- og ISAE 3402-erklæringer: Giver dig link til at læse vores erklæringer, der bl.a. beskriver hvordan vi passer på dine data

Du kan altid se alle ændringer ift. dit abonnement i handlingsloggen, som du finder i menuen til venstre. Der ser du også, hvem der har godkendt aftalerne.