Supportmuligheder

Vores team sidder klar til at hjælpe dig med at få den optimale værdi ud af TimeLog.

TimeLog Support kender hver en afkrog af systemet, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til TimeLog.

Vi besvarer dine spørgsmål alle hverdage fra kl. 8.00 – 16.00, så giv os et kald 70 200 645 eller send os en mail  support@timelog.dk, så skal vi sørge for, at du bliver klædt på til at udnytte TimeLogs mange funktioner.

Som en ekstra hjælp har vi mulighed for at kigge med over skulderen, hvis I oplever udfordringer i systemet. Dette gøres via Microsoft Teams.

Vores support ophører på gamle TimeLog versioner

D. 1. januar 2020 ophørte vores support på gamle TimeLog-versioner som følge af, at vi har valgt at udfase vores gamle TimeLog-løsninger. Derfor arbejder vi pt. på at opgradere alle vores kunder til den nyeste version af Timelog.

Hvad får du ud af en opgradering?

Udover en fortsat supportering af jeres TimeLog får I en række forbedringer der allerede er lavet i den nye version.

• En helt ny og forbedret timeseddel med automatisk gem- og stopurs-funktion.
  • En ny og forbedret godkendelsesproces, hvor du også kan godkende fravær.
  • Mulighed for lønintegrationer der sparet dig for meget manuelt arbejde.
  • En helt ny mobil app til tids- og fraværsregistrering samt udgiftshåndtering.
  • En ny og bedre måde at håndtere personlige og projektrelaterede udgifter.
  • En ny TimeLog Tracker for Desktop, der fungerer til både Mac og Window.s-computere
  • Generel optimering af performance og stabilitet, specielt når du arbejder med større projekter.

Hvor meget tid kræver det af jer at blive opgraderet?

En opgradering til den nye version kræver et servicetjek af jeres nuværende aftale.

Over telefonen eller ved et møde finder vi sammen den ideelle pakke til jer. Når der er enighed om de kommercielle forhold, skal selve opgraderingen planlægges.

Baseret på erfaringer fra omtrent 300 opgraderinger, tager det ca. 30 minutters forberedelse at blive klar til selve opgraderingen.

Størstedelen af vores allerede opgraderede kunder vælger samtidig med en opgradering at indgå i en change management- og optimeringsproces med en af vores konsulenter. For mange er opgraderingen et oplagt tidspunkt at få gennemgået eksisterende processer og få dem optimeret i forhold til deres hverdag.

Vores konsulent kan også hjælpe jer med at få opsat nye features og gennemgå diverse eksisterende features, der kan optimere jeres værdi.

Hvad skal jeg gøre for at blive opgraderet?

Ring til os på 70 200 645 eller skriv en mail til fra@timelog.dk. Så hjælper vi jer med at komme over på den nye version på den bedst mulige vis.

Hvis I gerne vil vide mere om mulighederne for opgraderinger, og hvordan vi kan hjælpe jer i processen, kan du læse vores råd og vejledning til dig her.