Supportmuligheder

Vores team sidder klar til at hjælpe dig med at få den optimale værdi ud af TimeLog.

TimeLog Support kender hver en afkrog af systemet, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til TimeLog.

Vi besvarer dine spørgsmål alle hverdage fra kl. 8.00 – 16.00, så giv os et kald 70 200 645 eller send os en mail  support@timelog.dk, så skal vi sørge for, at du bliver klædt på til at udnytte TimeLogs mange funktioner.

Som en ekstra hjælp har vi mulighed for at kigge med over skulderen, hvis I oplever udfordringer i systemet. Dette gøres via TeamViewer-programmet.

Får du brug for denne mulighed, så kan du klikke på et af nedenstående links:

Download Teamviewer