Gør din forretning toptunet!

Lad os hjælpe jer med at skabe værdi af jeres investering i TimeLog, så I når jeres mål!

I har investeret i TimeLog for at kunne understøtte jeres interne forretningsprocesser. Vi kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres investering med udgangspunkt i de behov I har lige præcis i jeres organisation.

Hvad enten I er helt nye i systemet eller har brugt det i mange år, så er der hele tiden mulighed for at rykke jer et skridt videre i jeres brug af systemet, så I får systemet til at understøtte jeres processer.

Ét puslespil - 1000 brikker

Billedligt sammenligner vi ofte TimeLog med et 1.000 brikkers puslespil – det er ikke muligt at lægge alle brikker på én gang, og flere af brikkerne kan godt stå alene indtil de sættes ind i den rette sammenhæng.

Puslespil

Ved at starte ét sted og derefter udvide brugen, efterhånden som I får mere erfaring, bliver I klar til at prøve nye funktioner og processer.

Ligesom med puslespil går det hurtigere med at nå frem til slutmålet i et partnerskab end at skulle gøre det alene, hvor der er mange andre opgaver, der også er vigtige.

Vi hjælper med at afdække jeres behov

Jeres virksomhed er ikke statisk - den forandrer sig hele tiden i takt med, at I udvider med nye eller ændrer eksisterende forretningsprocesser. Vi kan hjælpe jer med at få disse understøttet i TimeLog. Dermed kan I vokse med systemet, så I udnytter de mange muligheder, når det passer ind i jeres organisation.

Sæt os gerne på en prøve. Vi oplever nogen gange, at der arbejdes i Excelark ved siden af TimeLog. Send dem til os og vi kan sammen finde ud af, om dette kan styres i TimeLog, så I har det samlet ét sted og dermed sparer tid på administration.

Lær at bruge de nye funktioner med vores hjælp

TimeLog er et system, der konstant udvikler sig - ligesom jeres virksomhed - og forbedringerne er både små og store. Vores erfaring er, at ikke alle kunder har overskud til at afprøve og implementere disse ændringer. Lad os hjælpe jer - det kan jo være, at en af nyhederne er lige det, I står og mangler i hverdagen!

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer i den travle hverdag.