Redigér kreditnota

Introduktion

En kreditnota benyttes til modpostering af en faktura, som er blevet bogført med forkerte informationer. I TimeLog kan du i én arbejdsgang både kreditere fakturaen og oprette en ny fakturakladde, der er en kopi af det oprindelige fakturagrundlag.

Beskrivelse

Oprettelse af kreditnota

Du kan oprette en kreditnota på baggrund af en eksisterende faktura.

• Du kan rette FaktureringsadresseIntern reference samt vælge ny Fakturadesign. Ret eventuelt også den valgte Fakturadato der er tildelt af systemopsætningen.
  • Overskrift og Kommentar udfyldes automatisk, men du kan ligeledes rette disse efter behov.
  • Kreditnotaens fakturalinjer lister modposteringerne til den valgte faktura.

Bogfør og gendan kreditnota

• Ønsker du at bogføre din kreditnota, skal du trykke på Bogfør. De oprindelig fakturerede projektregistreringer frigives og kan efterfølgende faktureres på en ny faktura.
  • Hvis du trykker på Bogfør og gendan, bogfører du kreditnotaen, hvorefter TimeLog automatisk opretter en ny fakturakladde, som er baseret på den oprindelige fakturas projektregistreringer.
  • Skærmbilledet skifter til Rediger fakturakladde med de oprindelige fakturalinjer tilføjet.