Du hittar de personliga inställningarna genom att klicka på den lilla pilen bredvid ditt namn längst upp till höger när du är inloggad i TimeLog.

Beskrivning

Systeminställningar

Här kan du välja språk, favoritförstasida efter inloggningen, färgschema och kortkommando för avancerad sökning, som är supersökfältet till höger på menyraden.

Inställningar för förstasidan

Här väljer du om du vill visa de här tre rutorna på din förstasida i TimeLog:

• TimeLog CRM som visar länkar till de vanligaste sidorna i kundmodulen.
  • Projektadministration – kortkommandon som visar länkar till de mest använda sidorna i projektmodulen.
  • Meddelanden från TimeLog som ger TimeLog möjlighet att t.ex. skicka viktig information om driften till dig, informera om händelser eller länka till spännande artiklar.