Key performance Index

Introduktion

Key Performance Index (KPI) används för att visa mål för företaget och dess medarbetare. KPI-rapporten visar data klart och tydligt med hjälp av grafer.

Beskrivning

Hud du använder KPI-rapporten

• Välj medarbetare i valmenyn Medarbetare. Standard är den inloggade medarbetaren.
  • Välj Period i valmenyn. Standard är den aktuella månaden. Visningen kan utvidgas genom att man markerar Jämför med de två föregående månaderna.
  • Klicka på Visa för att uppdatera skärmbilden.
  • Mål för medarbetare och företaget uppdateras via länken Budget – medarbetare och Budget – företag. Kräver systemadministratörs rättigheter.
  • I visningen av de senaste 12 månadernas värden visas Rapp. (SEK) i en ljusbrun färg, medans Int.förd (SEK) visas med mörkbrun färg.
  • I månadsvisningen blir Rapp. (SEK) visat med en vit rand/pil och Int.förd (DKK) blir visat med en grå rand/pil.
  • Den röda markeringen innefattar värden under det budgeterade målet och den gröna markeringen visar värden över budget.
  • Placeras muspilen över en rand, pil eller en knytpunkt i 12 månaders kurvan, visas det exakta värdet för visningen.
  • Under Systemadministrationen aktiveras och väljs vilken inställningar som ska visas i KPI-rapporten.