Indexeringsöversikt

Introduktion

Här kan du läsa om hur du får översikt över dina gamla indexeringar via Projekt -> Indexera timpriser.

Beskrivning

Filter

Längst upp i filtret kan du anpassa resultaten i din visning.

Fältet för Senaste indexering före hjälper dig att avgränsa din sökning och bara visa kunder, projekt, avtal eller utvalda timpriser som du har indexerat efter ett visst datum.

Klicka på Visa.

Bredvid Visa-knappen hittar du en pil. Med den kan du spara nuvarande filter eller hämta och köra tidigare sparade filter. Du kan fälla in filtret så att du får mer utrymme för visningen i resultatlistan.

Resultatlista

Här ser du resultatet av din sökning i filtret. Du får en översikt över dina indexeringar fördelade på:

• Kund
  • Projekt
  • Avtal
  • Timpris

Vid varje timpris kan du se:

• Vem som har gjort indexeringen och när
  • Tidigare timpris
  • Indexering i %
  • Nuvarande timpris

Du kan exportera visningen som text eller till Excel så att du kan fortsätta jobba med samma överblick utanför TimeLog.

Fördelarna med att använda rapporten är att du enkel kan se:

• När du senast har indexerat dina kunder
  • Hur du indexerade dina kunder förra gången
  • Om du har fått med allt
  • Vem som har indexerat kunderna och när (t.ex. om dina projektledare ansvarar för indexering)