Företagsinformation

Introduktion

Du hittar sidan via din personliga profil -> Mitt TimeLog-konto -> Företagsinformation.

Endast användare med tillgång till Mitt TimeLog-konto kan se denna information.
Du kan koppla Mitt TimeLog-konto till en behörighet i Systemadministration -> Medarbetare -> Behörighet- och rättighetsnivåer.

Beskrivning

Företagsupplysningar

Här anger du kontaktinformation som adress och postnummer. Det är inte möjligt att redigera organisationsnummer eller land själv. Om du behöver ändra, kontakta accounting@timelog.com

Fakturamottagare

Här anger du vem som ska motta fakturan. Det kan vara en användare i TimeLog eller en annan mottagare som inte finns i vårt system, t.ex. en specifik e-postadress.

Det är möjligt att skicka kopior till flera mottagare:

1. Klicka på Lägg till fakturamottagare
  2. Skriva in e-post
  3. Klicka på Spara

Du kan när som helst se vilka ändringar som gjorts för ditt abonnemang åtgärdsloggen, som du hittar i menyn till vänster.