Vår uppgift är att hjälpa

Behöver du hjälp?

TimeLog Support vet alt om systemet. Kontakt oss endelig om ni har fråga till TimeLog.

Vi besvarar dina frågor alla vardagar från kl. 8.00 – 16.00, så ring oss på +45 70 200 645 eller skicka ett mejl på support@timelog.com, så ser vi till att du kan utnyttja TimeLogs många funktioner.

Som en extra hjälp, kan vi titta över axeln om du upplever problem i systemet. Detta görs via Microsoft Teams-programmet.

Vår support på gamla TimeLog-versioner upphör

Den 1 januari 2020 upphörde vår support på gamla TimeLog-versioner eftersom vi har valt att fasa ut våra gamla TimeLog-lösningar.

Därför jobbar vi för närvarande med att uppgradera alla våra kunder till den senaste versionen av TimeLog.

Vad får du ut av en uppgradering?

Förutom fortsatt support av er TimeLog får ni flera olika förbättringar som redan har gjorts i den nya versionen.

• En helt ny och förbättrad tidrapport med automatisk spara- och stoppursfunktion.
  • En ny och förbättrad attesteringsprocess där du även kan attestera sjukfrånvaro.
  • Möjlighet för löneintegrationer som besparar dig mycket manuellt arbete.
  • En helt ny mobilapp för tid- och frånvarorapportering samt utgiftshantering.
  • Ett nytt och bättre sätt att hantera personliga och projektrelaterade utgifter.
  • En ny TimeLog Tracker for Desktop som fungerar för både Mac- och Windows-datorer.
  • Allmän optimering av prestanda och stabilitet, särskilt när du jobbar med större projekt.

Hur mycket tid kräver det av er att bli uppgraderade?

En uppgradering till den nya versionen kräver en servicekontroll av ert nuvarande kontrakt.

Tillsammans hittar vi rätt paket åt er på telefon eller på ett möte. När vi kommit överens om affärsvillkoren ska själva uppgraderingen planeras.

Enligt vår erfarenhet från ungefär 300 uppgraderingar tar det ca 30 minuter att förbereda inför själva uppgraderingen.

De allra flesta av våra kunder som redan har uppgraderat väljer även att delta i en förändringshanterings- och optimeringsprocess tillsammans med en av våra konsulter. För många är det självklart att i samband med uppgraderingen även gå igenom befintliga processer och optimera dem och hur de fungerar i vardagen.

Vår konsult kan även hjälpa er med att konfigurera nya funktioner och gå igenom diverse befintliga funktioner som kan optimera ert värde.

Vad ska jag göra för att bli uppgraderad?

Ring oss på +45 70 200 645 eller skriv ett mejl på fra@timelog.dk så hjälper vi er att flytta över till den nya versionen på bästa möjliga sätt.

Om ni vill veta mer om vilka alternativen för uppgradering är och hur vi kan hjälpa er i processen kan du läsa råd och vägledningar från oss här.