Vår uppgift är att hjälpa

Behöver du hjälp?

TimeLog Support vet alt om systemet. Kontakt oss endelig om ni har fråga till TimeLog.

Vi besvarar dina frågor alla vardagar från kl. 8.00 – 16.00, så ring oss på +45 70 200 645 eller skicka ett mejl på support@timelog.com, så ser vi till att du kan utnyttja TimeLogs många funktioner.

Som en extra hjälp, kan vi titta över axeln om du upplever problem i systemet. Detta görs via TeamViewer-programmet.

Om du behöver använda denna möjlighet, kan du klicka på en av de nedanstående länkarna.

Download Teamviewer.