Forside

Introduktion

På forsiden i TimeLog har du adgang til forskellige genveje i systemet. Du kan se intern information, status for din tidsregistrering og detaljeret timeseddel, samt notifikationer for dine opgaver og milepæle.

Beskrivelse

Forsiden i TimeLog er delt op i forskellige blokke, der indeholder information og genveje til systemet.

Vælger du Personlige indstillinger, når du klikker på pilen efter dit navn i toppen, kan du til- eller fravælge nogle af infoboksene.

Intern information

I boksen Intern information har du mulighed for at opslå information og beskeder til dine medarbejdere. Du kan også krydre det med billeder eller grafikker. For at kunne loade billeder, skal du gøre følgende:

1. Find eller upload et billede på en webside
  2. Højreklik på billedet og vælg åbn i en ny fane
  3. Højreklik på billedet og vælg kopiér billede
  4. Åbn intern information, højreklik og vælg Indsæt billede

Navigering

Navigeringen rundt i systemet foregår ved hjælp af menulinjen i toppen. Når du holder musen over de forskellige menupunkter, vil de folde sig ud, og du kan vælge det punkt, du ønsker adgang til. Punktet Rapporter er undtaget: Det skal du klikke på, for at få vist en liste over alle rapporter du har adgang til.

Hurtig søgning

For enden af menubjælken har du Supersøgeren, hvor du kan søge i hele systemet. Klikker du på burgermenuen i Supersøgeren, kan du vælge, om du vil søge i et bestemt område i systemet. Vælger du ikke noget, vil der blive søgt i hele systemet, og resultaterne vil blive grupperet efter område.

Personlige indstillinger og hjælp

Ikonet med et hjerte i venstre side indeholder din favoritliste. Her gemmes de sider, du har markeret som dine favoritter. Når du står på en side, du ønsker at gøre til favorit, klikker du blot på hjertet i højre side, hvorefter siden tilføjes din favoritliste.

Tandhjulene i højre side giver adgang til dine personlige indstillinger for den side, du står på. Har du systemadministratorrollen, kan du også her komme til systemadministrationen.

Ved at klikke på redningskransen vil du få hjælp til den side, du står på, samt mulighed for at blive guidet videre i vores Help Center, hvor du kan få hjælp til alle sider i TimeLog.

Vi har indlagt muligheden for, at du kan skrive dine egne hjælpetekster direkte i systemet. Det gøres ved at klikke på ikonet med spørgsmålstegnet og taleboblen til højre i billedet. På den måde kan du hjælpe både dig selv og dine kolleger til at få mere ud af systemet. Du eller din leder skal aktivere denne funktion under Systemadministration -> Medarbejdere -> Rolle- og rettighedsstyring -> Område -> Konto- og generelle indstillinger -> Rollens privilegier.

Procescenteret i TimeLog

Det er muligt at forklare processer og beskrive arbejdsgange i TimeLog. Det gør du ved at klikke på mappeikonet til venstre i billedet. Her kan du trin for trin forklare en proces, fx hvordan I tidsregistrerer. Dette kan være med til at gøre starten for nye medarbejdere meget nemmere, og du har altid informationen lige ved hånden.

Læs mere i denne guide

Du kan også indsætte personlige links, hvis du trykker på menneskeikonet til højre på skærmbilledet. Princippet er præcis det samme som ved processerne: Du skriver navn og beskrivelse og indsætter dit link under eksternt link, hvis det ikke er en side i TimeLog.

Menubjælken, processerne og din favoritliste følger dig overalt i systemet. På den måde har du dem altid lige ved hånden, og du kan hurtigt komme fra et sted i systemet til et andet, uden at du først skal tilbage til en hovedmenu.