Salgsmulighedsstatus i CRM

Introduktion

Her kan du oprette nye salgsmulighedsstatusser og se en liste over de eksisterende. Du har mulighed for at definere en fast forecast for de enkelte salgsmulighedsstatusser, så de stemmer overens med jeres salgsproces.

Beskrivelse

Opsætning

• Øverst vælger du det Filter, som du vil bruge. Du kan vælge at se aktive, inaktive eller alle salgsmulighedsstatusser
  • Klik på Ny salgsmulighedsstatus for at oprette en ny salgsmulighedsstatus
  • Angiv et navn fx Hot lead eller Kunde
  • Du kan angive Kriterier fx en forklaring på, hvornår denne status skal bruges
  • Angiv eventuelt en fast forecast-status, som bliver sat på, hver gang den enkelte salgsmulighedsstatus benyttes. Du kan vælge, hvorvidt det skal være muligt for den enkelte bruger at redigere denne forecast eller om den skal være låst
  • Tryk Gem

Du kan rykke rundt på rækkefølgen af de forskellige salgsmulighedsstatusser ved at bruge drag and drop funktionen.

Ønsker du at deaktivere en status, klikker du på den grønne knap i kolonnen Status og den vil skifte til farven grå og blive deaktiveret.