Projektkategorier

Introduktion

Lav opsætningen af jeres projektkategorier i systemadministrationen under Projekter -> Projektkategorier.

Beskrivelse

Projektkategori bruges til yderligere at kategorisere et projekts formål. Med disse grupperinger kan du fx klarlægge, hvor meget tid du i virksomheden bruger på forskellige områder. Det kan fx være markedsanalyse, account management og intern tid.

Projektkategorier

Øverst på siden bestemmer du, om projektkategorier skal aktiveres og om brugen af dem skal være påkrævet.

I filteret kan du vælge at få vist aktive, inaktive eller alle projektkategorier. Klik på Vis for at opdatere listen.

I listen ser du de projektkategorier, som er tilgængelige for projektlederne ved projektoprettelse. Du kan klikke på en kategori for at ændre navn, samt angive om den er aktiv eller inaktiv.

Ved at bruge Vælg handling til højre, kan du vælge om en eller flere projektkategorier skal slettes, aktiveres eller deaktiveres.

Opret ny projektkategori

• Klik på Ny projektkategori
  • Giv projektkategorien et navn