Kundestatus

Introduktion

Du kan oprette, redigere og slette kundestatusser i Systemadministrationen -> Kunder -> Kundestatus.

Beskrivelse

Ved at udvide med flere kundestatusser kan I på ingen tid analysere jer frem til årsagen til, at I ikke kommer videre i dialogen med jeres leads. Nedenfor er forslag til forskellige inaktive statusser, som I kan operere med. Med dem kan I differentiere mellem de inaktive emner og eventuelt forsøge at vække dem til live igen via forskellige indgangsvinkler.

Eksempler:

• Inaktiv – Tabt til konkurrent
  • Inaktiv – Intet svar
  • Inaktiv – Bygger egen løsning
  • Inaktiv – Søger ikke hjælp
  • Inaktiv – Vil ikke kontaktes

Filter

Øverst på siden finder du filteret, hvor du kan vælge, om du vil se aktive, inaktive eller alle kundestatusser. Du ser som standard kun de aktive. Klik på Vis for at få vist kundestatusser i listen nedenfor.

Resultatlisten

Her ser du de statusser, som allerede er oprettet i dit system. Hvis du vil redigere en kundestatus, klikker du på navnet eller den lille blyant til højre, og du sletter ved at klikke på skraldespanden.

Opret ny kundestatus

1. Klik på Ny kundestatus
  2. Angiv Navn
  3. Markér om den skal bruges som standard på nye kunder
  4. Sæt flueben ud for den type, som statussen skal vises for i valglister
  5. Klik på Gem