Kostprisgrupper for medarbejdere

Introduktion

Kostprisgrupper opsættes i Systemadministration -> Økonomi -> Kostprisgrupper for medarbejdere.

Systemet har brug for dem til omkostningsberegning af dine medarbejderes tidsregistrering.

Beskrivelse

Filter

Øverst på siden finder du filtret, hvor kan vælge at se aktive, inaktive eller alle kostprisgrupper for medarbejdere. Som standard ser du kun de aktive grupper på listen. Tryk på Vis for at se dine grupper i listen nedenfor.

Opret ny kostprisgruppe for medarbejdere

1. Klik på Ny kostprisgruppe for medarbejdere
  2. Indtast Navn
  3. Indtast Beløb
  4. Klik på Gem

Når du har opsat dine kostprisgrupper for medarbejdere, kan du vælge en gruppe og justere prisen for hver medarbejder via medarbejderkortene.

Vedligehold kostprisgrupper for medarbejdere

1. Klik på Navn eller blyanten for at redigere
  2. Ændr Navn eller Beløb
  3. Klik på Gem

Når du laver en ændring, vil systemet spørge dig, om du vil opdatere alle medarbejdere i kostprisgruppen. Hvis du klikker på Annullér, sker der ingen ændringer på medarbejdere. Hvis du klikker på OK, bliver alle medarbejdere i kostprisgruppen opdaterede med ændringerne.

Specielle bemærkninger

Ændring af timesatsen på en eller flere kostpriser ændrer ikke kostprisen på allerede registreret tid kun på fremtidige registreringer.