Diætsatser

Introduktion

Se en oversigt over dine diætsatser. Opret nye satser eller rediger eksisterende i Systemadministration -> Tids- og udgiftsregistreringer -> Diætsatser.

Beskrivelse

En diæt kaldes også en skattefri rejsegodtgørelse. Har du haft udgifter til kost, logi og småfornødenheder i forbindelse med rejse for dit arbejde, kan du få udbetalt en skattefri rejsegodtgørelse. Rejsen skal vare minimum 24 timer, før det vurderes som en forretningsrejse og giver mulighed for udbetaling af diæter.

Diætsatser anvendes og er synlige i rejseafregningsmodulet (hvis det er aktiveret). TimeLog understøtter diætlovgivningen i Danmark, Sverige, Tyskland og Finland. Du vælger diætlovgivningen på den enkelte medarbejders medarbejderkort.

Diætsatserne fastsættes af SKAT hvert år, og du skal huske at opdatere satserne i TimeLog.

Opret diætsatser

• Klik på Ny diætsats
  • Indtast Navn
  • Vælg diætlovgivning
  • Vælg om den skal være standard, så den vælges på nye medarbejdere
  • Indtast Enhedspriser
  • Indtast Fradrag
  • Vælg Beregningsprincip
    • DKK: Vil regne alt i kroner
    • %: Vil regne alt som en procentdel af xx
  • Klik på Gem

Redigér diætsatser

Du redigerer ved at klikke på navnet eller blyanten til højre ud for hvert navn.