Branchekoder

Introduktion

Brug branchekoder til at gruppere dine kunder i forskellige brancher på kundekortene i CRM. Du laver opsætningen i Systemadministration -> Kunder -> Branchekoder.

Beskrivelse

Du aktiverer brugen af Branchekoder øverst under Opsætning.

Filter

Øverst på siden finder du filteret, hvor du kan vælge, om du vil se aktive, inaktive eller alle branchekoder. Du ser som standard kun de aktive. Klik på Vis for at få vist branchekoder i listen nedenfor.

Resultatlisten

Her ser du de branchekoder, som allerede er oprettet i dit system. Hvis du vil redigere en branchekode, klikker du på navnet eller den lille blyant til højre, og du sletter ved at klikke på skraldespanden.

Opret ny branchekode

1. Klik på Ny branchekodefin
  2. Angiv Navn
  3. Klik på Gem

Du kan fx inddele dine kunder i leadkategorier A, B, C ud fra din salgsstrategi eller angive fx arkitekt, kommune, IT, marketing, alt efter hvad der passer til det marked, som du opererer i.

Du kan se dine projekter inddelt på brancher i rapporten Arbejde – Brancher, og du kan søge på branchekode i rapporten Dataudtræk: Kunder.

Specielle bemærkninger

Du kan tildele dine kunder en branchekode på kundekortet i CRM.