Tidsregistreringer (ny)

Introduktion

Rapporten viser alle tidsregistreringer indenfor det valgte filter.

Beskrivelse

Har du brug for en liste, der indeholder alle data til hver eneste tidsregistrering, er denne rapport god. Den kan desuden eksporteres til Excel i en udvidet pivot-eksportering og er velegnet til at dele data op i forskellige områder.

Rapporten er især god til:

• At gennemgå de registrerede timer på eksempelvis et projekt, en kunde, en medarbejder eller en afdeling.
  • At eksportere data til Excel til viderebehandling med Excels pivoteringsværktøj.
  • At afdække fejl i projekters kontraktopsætninger og fakturering.
  • At aflæse alle kommentarer afgivet på tidsregistreringerne.

Rapportvisning

• Vælg den ønskede periode under Visning.
  • Ved at holde CTRL-tasten nede kan du markere flere projekter.
  • Under Visningsmuligheder kan du vælge, hvilke ekstra kolonner du ønsker at få vist i rapporten.
  • Under Beløb kan du markere om du vil se beløb i rapporten, samt om det skal vises i både system- og projektvaluta.

Klikker du på Udvidede filtrerings- og visningsmuligheder får du mulighed for at vælge yderligere filtre og tilføje ekstra kolonner til rapporten.

• Gruppering af timer og beløb giver dig mulighed for at vælge hvordan du ønsker dine værdier grupperet.

Specielle bemærkninger

Når du vil eksportere rapporten til Excel, har du mulighed for at eksportere, det du ser på skærmen, eller alle data, der knytter sig til tidsregistreringen.

• Eksport = Hvad du ser på skærmen
  • Fuld eksport = Inkluderer alle data, der ligger på registreringerne