Opgradering til ny version

Med den nye software-version og de nye produktpakker betyder det, at ældre versioner af TimeLogs software bliver lukket ned i løbet af 2020. Det vil der blive kommunikeret meget mere ud omkring senere i år. I første omgang betyder det, at det ikke længere er muligt at få ydet support på alle gamle versioner fra den 1. januar 2020.

Det betyder, at hvis I fortsat vil have mulighed for at få hjælp hos vores support, skal I over på vores nyeste version i løbet af 2019. Hvis I vil være med til at planlægge, hvornår dette skal ske, så skal I tage fat i vores opgraderingsteam på upgrade@timelog.com

Hvorfor bliver jeg ikke automatisk opgraderet?

Med den nye version har TimeLog introduceret er ny måde at håndtere tidsregistreringer og data på, hvorfor det er nødvendigt at lave en kontrolleret opgradering af jeres version.

Sammen med den nye version er der blevet introduceret nogle nye produktpakker, der gør det lettere for jer som brugere, at vælge det som netop I har behov for. Efter denne kontrollerede opgradering vil fremtidige opdateringer af systemet køre automatisk som hidtil.

Features

Den nye version byder på mange spændende features, der kan hjælpe i jeres hverdag. Nedenfor kan I se nogle af de mest markante tilføjelser.

• En ny og forbedret timeseddel med automatisk gem-funktion og stopursfunktion
  • En ny og forbedret godkendelsesproces, hvor du nu også kan godkende fravær
  • Mulighed for lønintegration for at spare jer for manuelt arbejde
  • En helt ny mobil app til tids- og fraværsregistrering samt udgiftshåndtering
  • En ny og bedre måde at håndtere både personlige og projektudgifter på
  • En ny TimeLog Tracker for Desktop ,der fungerer til både Mac og Windows-computere
  • Generel optimering af performance og stabilitet, specielt i større projekte

Hvad er processen og hvad kræves af mig?

Den optimale pakke i forhold til jeres behov skal findes som det næste skridt i at blive opgraderet. Herefter skal I vælge en weekend, der passer jer bedst i forhold til at foretage opgraderingen. TimeLog kører opgraderinger hver søndag for at sikre minimal påvirkning på jeres daglige arbejde.

Fredag inden opgraderingen skal I varetage nogle små-opgaver i systemet. Baseret på de opgraderinger vi har kørt indtil nu, vil det i gennemsnit tage omkring 30 minutter at gøre klar til at blive opgraderet.

Når I møder ind på arbejde mandag efter opgraderingen, vil den nye version være tilgængelig og klar til brug. Der vil være en pop-up for alle medarbejdere i systemet, der forklarer det nye design og viser dem rundt, så de hurtigt kan komme i gang med at registrere deres tid.

Vi vil gerne hjælpe jer med processen

I forhold til den optimale periode at opgradere på, så viser erfaringen, at I skal vælge en weekend, der er mellem jeres faktureringsperioder for ikke at ændre systemet i perioder med spidsbelastning.

Opgraderingen til den nye version er en god mulighed for at få tjekket jeres processer igennem for at maksimere jeres investering.

De fleste af vores brugere vælger at gøre brug af dette, da det forekommer helt naturligt at få taget et serviceeftersyn på nye og gamle funktioner og få sat dem optimalt op. Årsagen til dette er, at mange af vores brugere har benyttet TimeLog i en lang årrække, hvor der i sagens natur er sket mange ændringer internt i forhold til processer og arbejdsgange. Det er derfor en anbefaling at overveje en halvdags workshop med en konsulent for at sikre at systemet passer til jeres processer.

Det anbefales desuden at bruge os til at hjælpe med at kortlægge, hvilken pakke der er optimal for jer, hvis I er i tvivl. I har også mulighed for at få lavet et testsite med jeres data, så I kan teste og se den nyeste version.

Hvad er næste skridt?

Kontakt os på 70 200 645 eller via e-mail upgrade@timelog.com. Så hjælper vi jer med at planlægge opgraderingen.

Skal vi planlægge din opgradering?

Kontakt os på 70 200 645 eller via e-mail upgrade@timelog.com. Så hjælper vi jer med at planlægge opgraderingen bedst muligt.